PLAY

Jag älskar denna låt :D haha

Saknar sommaren

Saknar sommaren....


*

Hellu! har varit och handlat lite med mami på Rusta jag köpte mig ett par strumpor och en träningsväska, sedan åkte vi till Ica och handlade lite annat. Kort inlägg? haha ja men jag har faktist inte gjort mer i dag.





Tråk,tråk,tråk,tråk,

Vad ska man göra i denna snö yra? går man ut blir man typ dränkt av alla snö så ut vill jag inte gå! och här hemma blir det tv,data bla bla bla :P väldigt enformigt! säg nått kul man kan göra en sån här dag! plz?

TITTUT! :D :P

Excellence

Mins ni detta band? Excellence!

Snö,Snö,och mer snö,

Visst är det mycket snö ute? och mer ska det bli under helgen! *suck* jag längtar efter sommaren nu, det må ha varit kul med vinter ett tag men nu får det räka!
Idag har jag och mamma åkt ut en sväng till landet och tittat lite där sedan åkte vi till gymet och tränade och snart ska jag äta midda och bara glo på tv ;) 

Jag ute i snö för cirka 2 år sen :)

 

Facebook

Dagen startade med ett pass på gymet och sedan for jag hem till mormor på lunch och hade en lektion i facebook med henne ;) det var rätt kul faktist! mormor har humor hon skämta om en massa saker exempel så sa hon att tänk om man skulle skriva så här på VAD GÖR DU JUST NU på facebook att just nu sitter jag och har problem med mina tänder :P så skratta hon mormor har nemligen kostat på sig nya tänder. ;) 




1 år

1 år idag sen min farmor dog R.I.P jag saknar dig <3 jag kan inte förstå att det redan har gått 1 år, jag mins sista gången vi pratade med varann det var i telefonen du frågade om jag ville ha skjuts till Sabbatsbergssjukhus. Och sista gången vi sågs var på julafton 08. Vi tänkte hälsa på dig jag och mamma när februari kom men du sa att du var sjuk du trodde du hade maginfluensa, ett par dagar senare ringer telefonen på kvällen det är farfar, mer i detalj om detta går jag inte in på men det var ett hemskt samtal :( . Farmor dör av Blodförgiftning.


Ny vecka

Måndag igen då:P har inget att göra denna vecka! i skillnad mot förra veckan, haha! men det är ju rätt skönt att bara ta det lungt också efter en stress vecka. Det enda som jag vet att jag ska göra denna vecka är gymet jag går på 3 dar i veckan. Fast nått mer måste jag ju göra annars ruttnar jag vel eller nått, hoppas man kommer på nått ;) hör av er om ni vill göra nått! är ledig hela veckan lång. 

;D

 

Aktiv lördag

Idag har det varit en aktiv lördag! först gymet sedan åkte jag skridskor ;) puh! är trött nu hehe ska snart äta midda och efter det ska jag sitta vid datorn ett tag, sen börjar det massa bra på tv från klockan 19:00 till 00:00 inatt så man får ju slappa efter dessa två aktiviteter :P. Vet ni vad jag har funderat på ? jag vill börja dansa! alltså inte vals och sånt skit :P utan streetdance!


Ett Exempel på street dance! ska man?


Michael Jackson

                            
Det finns väldigt få människor som jag uppskattar och ser upp till lika mycket som dig, även fast du hade det väldigt svårt så hjälpte du andra, du var en ängel! du har en stor plats i mitt hjärta, jag älskar dig, kan inte fatta att du är borta det har gått ett par månader sen du dog och jag är lika ledsen en det är sjukt jobbigt! jag mins i sommras när jag fick veta din död, jag grina och grina, det ville inte sluta!

Lasse Lindh!

Du skär... skär som en laser ja!   

Jag vill vara din Margareta;D


¨

Vad ska man skriva igentligen om en vanlig vardag? det blir ju samma hela tiden det kanske skilljer sig nån dag men inte mycket! ;)


Stress dag

Vad man har farit mycket idag! först var jag hos läkaren i morse och tog blod prov. Sedan till Arbetsförmedligen och efter det skulle min katt på återkoll hos veterinären,stakars misse han var så rädd han krafsa på mitt knä och stirra på mig som att han sa snälla mammi ta mig i din famn och rädda mig när veterinärn skulle ge han lugnande han var så rädd för sprutan stakarn. Har nyss ätit midda och nu sitter jag här startade 9 i morse med allt. Skönt och koppla av nu!

Hopps ni kan läsa det här det har i alla fall get mig ett skratt, och tyvärr så är verkligheten sådan.



Blod Prov

Tog blod prov i morse fyra rör tog syster :O haha rena rånet  ;)

Fullt upp

Oj oj helt plötsligt så har man fullt upp denna vecka! 

• Ska på möten.
• Läkar besök.
• Katten ska till veterinären på åter koll.
• Min mosters hund behöver rastas och skötas om.
• Arbetsförmedligen.
• Gym Pass.
• Städa här hemma.


Kusin, Yvet

Tänkte lägga upp lite bilder på min kusin Yvet :) <3

Jag Och Yvet hemma hos Henne.


Vladimir och Yvet :) <3


Yvet <3

Jag och Yvet :)

Hehe Yvet

Yvet, Spelar :)


Godmorgon

Godmorgon folks vaknade för en timme sen har ätit frukost och gjort mig i ordning! snart kommer Vladimir, får se vad vi hittar på det finns ju inget att göra när det är så mycket snö ute, jo kanske skidor eller skriskor fast nej jag fryser för mycket för det :P får bli nån film eller nått.  Hum ja det här var ett kort inlägg fast jag blukar ju skriva korta men det är lite trist på nått sätt men men.

Visst ser vi ut som en familj.Hihi
 Jag ,vladimir och mina två kusiner.





Bosson!

Bosson! gillade han stort när jag var i 13 års åldern han har en fantastisk röst tycker jag! enu idag. Fast när jag var 13 år tyckte jag annat! vad det var kan ni nog tänka ut själva ;)


Då...
Nu...!

Mc donalds

Såg en dokumentär om mcdonalds i går kväll, det var en man som skulle äta bara mc donalds i en  månad alltså frukost,lunch och midda. Det slutade att han blev sjuk i levern! och mådde mycket ila och var trött hela tiden han orkade inte ens gå. Allt det där pga mcdonalds mat! han gick oxå upp 5 kilo i vikt!. Och när han mådde som sämst så åt han mer för då gick det  bort all smärta konstigt va?  det fick jag oxå reda på varför! dom har mycket beroende fram kallande ämnen i deras mat som gör att man bara vill ha mer och mer, precis som att holla på med heroin! om man inte får i sig det man är beroende av mår man dåligt! hänger ni med? mcdonalds vill att man ska äta där mer och mer därför lägger dom i beroende framkalladen ämnen så folk måste äta mer av det för att må bra! annars blir dom trötta och sega, då vill dom gärna äta mcdonalds efter som dom blir pigga av det när dom äter, sen när dom är hungriga igen så mår dom dåligt igen och måste äta mer! precis som Heroin! visst är det hemskt? dom gör detta för att tjäna en massa pengar. Det är inte allt! som ni kanske vet så har dom barnkalas lekplatser,happy meal och sånt där för barn dom ger barn ett intryck att det här är bra fortsätt att äta här!

Tycker det är jätte hemskt! det är som att knarka när man går in på Mc Donalds!



Trött.

Urs vad jag är trött hela tiden det här är inte normalt ska till läkaren på måndag och ta lite tester måste få veta varför det känns som att jag har sprungit flera mil hela tiden, känns så till och med när jag vaknar på morgonen.

Curves

Idag började jag och min mamma på Curves! ett gym för kvinnor :) det var roligt men samtigt lite jobbigt hehe,


Daniella 17 år! <3

Grattis på 17 års dagen gumman! <3

R.I.P Preston

R.I.P Preston, 2010-02-01 +
Kusin, jag ,Vladimir och Preston :( </3
 


RSS 2.0