Gott Nytt År! :)

Gott Nytt År! :)


En Fredag ledig!

God eftermidda eller vad man säger :) idag fick jag ledigt från jobbet efter som det inte finns nått att göra där nu i mellan dagarna!. Sov fram till 10:00 då gjorde jag mig i ordning och nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska göra :P men min älskling kommer vid 15:30 tiden så vi får hitta på nått då :) han kommer att vara med mig under hela helgen då vi ska firra nyåret ihop :). I Onsdags träffade jag Daniella det var länge sen jag och hon sågs! men jag har haft så mycket i mitt liv att göra  men det var kul att träffas igen trotts att jag var trött efter dagens jobb dag.




Juldagarna

I går var jag med moster och kusin på Naturhistoriska riksmusset och cosmonova! först gick vi på musset och tittade runt på allt intressant sedan såg vi 3D sea monsters :) när vi var klara med allt åkte vi hem till mig och åt middag :). Idag gick jag upp 4:00 tidigt jag vet men är så seg på morgonen och ska göra tusen saker innan tåget går 6:20 men vilket fall som helst kom jag till jobbet kl 7:00 och började städa tills vi fick sluta kl 13:00 eftersom det inte fanns så mycket att göra där många är lediga. Så jag åkte hem tog mig ett bad och nu sitter jag här bloggar och planerar in för nyår! det blir att firra det med älskling :) <3. Så snart åker jag till Systemet haha döm mig inte! det är inte så mycket jag ska ha.. ;P och det är trotts allt nyår :D.


Hittade en rätt så cool låt när jag kollade på youtube okej den är lite rå i vissa ord men endå rätt cool!

Städ Söndag!

Idag har jag stor städat mitt rum! jobbigt var det men värt mödan!



GOD JUL! :)

GOD JUL! :)



Min dag

Dagen började med att jobba 7:00 - 15:00 sedan åkte jag i väg till träningen vid 16:00 och var klar där 18:00 sendan åkte jag och handlade dom sista julklapparna och en jul gran =) som jag snart ska börja klä innan jag tar mig en dusch  :) det är min dag ida. =P



Underbar låt!

Underbar låt!

Social fobi

Det är väldigt få som vet att jag lider av Social fobi... det har jag gjort i ett par år nu och det är väldigt jobbig.... har inte vågat berätta om det här heller men nu tycker jag att ni ska få veta det.


Vill ni veta vad Social Fobi är kan ni se videon här.

Glad Lucia! :)

GLAD LUCIA! :)

Måste lugna ner mig...

Jag måste ta och lugna ner mig har jag insätt nu efter det som hände i morse på jobbet jag började jobba som vanligt och plötsligt börja jag kallsvettas och få ont överallt i kroppen och jag blev blekare på huden och huvet började snurra  och allt började försvinna kände mig väldigt spy färdig med, men jag satte mig ner och tog det lungt i 30 min då gick lite över men inte allt jag forsatte i alla fall att jobba fast lungt.




Usch vilken stress!

Hemskt!!!!! vaknade kl 05:50 och skulle med tåget som gick 06:07! var så slut att jag inte hörde min klocka när den ringde. Fick kasta mig upp hann inte ens äta frukost :( började må ila och fick kraftig magvärk och huvet började snurra :(. Jävla stress blev det!



.


Julhandel!

Snart drar jag i väg och handlar julklappar! undra vad jag ska köpa till alla? har skrivit en lista med namn på alla som jag ska handla julklappar till! bara för att minas vilka jag har köpt till så ska jag stryka namn efter namn ja ni kanske fattar ;P. Har inte frågat nån vad dom önskar sig förutom min älskling och han säger att jag inte behöver köpa nått för jag har redan get han den bästa julklappen nemligen min kärlek till han ^^ <3 okej det är gullit sakt <3 men jag vill också köpa nått åt han. Får helt enkelt se vad det blir för nått till alla :)



Lördag

Sov ända till 12:20 i morse :P är så trött! ;P men kom upp till slut och åkte i väg med mamma till min moster där min kusin och mormor också var :) vi fikade och pratade.  När vi åkte där i från åkte vi till Centrum för att mamma skulle byta ett par skor och sedan åkte vi hem!. Lite senare ska jag på fest hos min ex humm.. ja det funkar att vara vänner en så länge men obekvämt är det.


Hitta ett rolig klipp på Blueman group :D

RSS 2.0