Till Min Kusin

Jag vill till lägga en tröst till min kusin som i morgon måste avliva sin hund efter tragiska händelser!

Kusin var inte ledsen allt kommer att lösa sig. Alla vi i din familj finns här för dig kom ihåg det, du klarar det! Preston försvinner aldrig även om du inte kommer att se han så kommer han alltid att vara vid din sida hela tiden.


Kallt.

Känner mig trött och sliten idag urs vill bara sova och vänta in nästa dag. Gick på en promenad med mamma och vladdi vid Ulriksdalsslott på dan jätte kallt var det, *burr* kan inte kylan och mörkret försvinna nu? 


,

Läckra bilder ;)  















*

Lite roliga bilder ;)








Spice Girls

Oj vilka minnen jag har av Spice Girls! man älskade dom när man var 9 år :P blukade dansa med kompisar och vi lossades alltid att vi var en i bandet :P jag var Geri

 


^^

Min dag började med min favorit serie Våra Bästa år (days of our lives)
Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte i väg till Arbetsförmedligen och pratade där. När jag var klar där åkte jag hem tittade lite på tv och bara tog det lungt. Vid 17:30 åkte jag och mamma till Curves ett gym för kvinnor och tittade vi gillade det och vi har bestämt oss att börja nästa vecka! bra va?. Nu sitter jag och dricker Cola light, lyssnar på musik och ska ta mig en dusch när som helst eller kanske senare jag får se :) känner mig rätt trött har inte sovit något vidare denna vecka  hoppas nästa natt kan ge mig mera sömn.


Stan

Var vid Djurgården i kväll med mamma och Vladimir vi gick runt och bara tittade lite!
jag älskar mitt stockholm :D


*

Jag älskar denna bild!


Bon jovi

Grym låt :D



Gäsp i mörkret

*GÄSP!* man blir så trött denna års tid, kallt mörkt ja vad mer ska man säga? vill ha sommar nu så man kan bada och sola. Just nu sitter jag och bloggar och väntar på att klockan ska blir 20:00 vilket den är snart,för att min mamma ville se en film med mig vilken det blir får vi se. Vet faktist inte  vad jag ska skriva, det är rätt trist att skriva typ: hej idag har jag sutit framför tvn och datorn :P blukar lägga in några bilder eller nått sånt i stället såna dagar! fast vissa dar skriver jag inte heller det är olika. Men nu ska jag sluta skriva ha det så jätte bra!


-

Dagen började med att jag såg Days of our lives (days) på tv3 som går varje varddag klockan 10:30 www.days.nu sedan tog jag det lungt bara under dagen. På Kvällen kom Vladimir och vi satt och lyssna på lite musik vid datorn sedan tog vi en promenad vi gick till Norrvikens sjön och gick på isen! haha vi åkte lite där med våra skor ;)
Det är min dag eller nu sitter jag här oxå förstås! och senare ska jag se Navy csi på tv :)

Några bra låtar!

Här är några av mina favorit låtar! kommer inte på nått att skriva idag så här får ni höra lite musik i stället ;)

Älskar bara låten helt enkelt :D




Man kan inte sitta still till denna låt!



RAW! Michael! ;) helt underbart! 


Söt låt man smälter juh ;)


Mycket har förändrats

Mycket har förändrats skulle vilja åka tillbaka i tiden bara 1 dag och få uppleva allt igen.

Grekland för några år sen jag med påsen =P



Städat rummet

PUH! har städat mitt rum från 13:00 till 16:00 är trött nu haha hittade massa gamla saker exempelviss smycken, jag gillar smycken men man kan inte ha alla kvar! vill ni ha några säg till.
Det är kvar att städa men man får dela upp det hela på några dar gör en makeover i mitt rum :) har otroligt mycket prylar!


Nacka

Var i väg med Mamma och Vladdi till Gustavsberg idag och kollade lite, på vägen ditt såg vi ett hus som brann! läste lite om det och det jag läste blev jag inte glad över http://sydsvenskan.se/sverige/article621300/En-dod-i-valdsam-villabrand-i-Nacka.html 

R.I.P  så tragiskt det skär i hjärtat </3

Michael Joseph Jackson


Fredag,

Härliga fredag, idag ska jag sova och slappa hela j** dan :D lol nej faktist inte! jag ska iväg och handla ögon och frans färg, och sedan färga ögonfransarna! är trött på att ha dom krit vita hum...
Sen kanske jag handlar något mer får se jag är ju trots allt tjej och tjejer och shopping hör ju tillsammans det är en kropps del ;)  

I like this one is a good song! ;)


Barnsliga jag :)

Jag älskar det här haha! jag är väldigt barnslig men det är det som gör mig till Jessi;)


Fryser

Jag är trött på denna kyla.... *burr* det är iskallt i mitt rum, har en springa på terass dörren där det smyger in kall luft :(  vill resa nånstans till nått varmt ställe!


Lefkas/Lefkada i Grekland när jag var där med famljen! visst är det vackert!


MJ :)

This one is killing me! so sweet

Första dagen på hunddagiset

Klockan 8:45 började jag på hunddagis i morse!  www.barkyhunddagis.se är deras hemsida! 


 VOFF! eller ... RAFF! ;)


Möte

Vart på möte med min handleadare på Cafe Rörstrand idag och gjorde en utvärdering om min tid där. Sen åkte jag hem och åt lunch det blev Quornfileer med makaroner, Quornfileer  är vegetarisk kyckling kan man säga, jag hatar allt som är dött att äta jag äter det ibland men hälst inte, och då menar jag ägg,skalldjur,fisk kött ja allt som är dött det är äckligt. 

 visst ser det osmakligt ut?


Besök hos kusin!

Var hemma hos min kusin idag med mormor,moster,mamma och vladimir vi drack kaffe!  ja det är sant jag drack kaffe! börjar bli vuxen nu! LOL ;)






Slapp dag.

Idag har jag duschat och tvålat in mig rakat benen och haft ansiktsmask med citron doft! väldigt fräscht ni borde testa! :) sen tog jag en kopp te, läste en bok och låg i min säng med täcke och kuddar! härlig dag ;)
                               

-10

Måste det vara så kallt!? vill ha sommar nu! jag gillar vintern men inte kylan! i dag har jag suttit inne hela dagen igen det är jätte tråkigt, men vad ska man göra? eller juste jag var och handlade med mamma och vladdi men det är det lilla jag har varit ute idag från och till bilen. :P hittade två fina bilder från i sommras! se nedan man blir ju så glad av att titta på dom :D


Älskling och jag i Turkiet  :) <3



Jag och Daniella på Landet :) <3








kallt

*Burr* visst är det kallt ute idag ? finns inget att göra bara sitta inne, dvd spelaren är sönder , tv programen är skit och ja vad blir kvar? jo datorn! men det är oxå trist haha kanske kan ta och läsa en bok men då blir jag så trött!. Det får bli facebook och musik, ps jag dansar och sjunger med musiken galet ;D


Michael Jackson affischen

Nu har jag hängt upp min Michael Jackson Affisch ;)

 

Mera privat blogg

Har börjat och ha denna blogg lite mer privat! bara vissa får läsa om mina privata tankar och känslor ;)

Michael Jackson - Fall again

Sitter och bölar av det här!!! är jag normal?
Jag Älskar Dig Michael!.<3 R.I.P

Trött

Jisses vad trött jag är idag, har inte sovit något vidare på två dar hoppas denna natt som kommer kan ge mig bättre sömn. Idag ska jag i väg till Ikea och lämna tillbaka en ram jag köpte där innan nyår ramen var full med hål runt om =S. Sedan ska jag köpa ett par ram pinnar till min Michael Jackson affisch! :) och hänga upp den på väggen!

Så här ser affisch ut :) visst är den snygg?


2010

Hellu:) första inlägget på nya året! undra vad detta år har att ge.


+ och - med 2009!

+ 1.Tog Studenten 
   2.Turkiet
   3. Kryssning 
   4. Skåne
   5.Fyllde 20 år                                                                                

- 1. Michael Jackson dog
   2. Axeln värk hela året
   3. Jobb sökande 
 
                                                


RSS 2.0