Skåne

Här kommer några bilder i från Skåne när jag var där :) från Torsdag till Söndag!

På Resan ditt ner tog vi en paus och åt lite mackor och drack läsk. Man måste ju pausa när man åker 6 timmar i bil!

 Jag vid Stugan där vi bodde :)


Utsikten från Stugan där vi bodde!


Gräs och Stugor?


Grattis,Victoria och Daniel!

Grattis,Victoria och Daniel!

Blogg väder

Det bara öser ner regn ute :( fy så trist! jag vill ha sol. Ska dra och träna lite senare och nu ska jag blogga och se på tv eller spela The Sims :P ja det är kul med sims! :D. Hoppas det blir bättre väder i morgon, är trött på kyla med tanken på den lååååååååååångggaaaaaaaa vintern vi hade.


Fjortis




Haha lite kul var det vel endå?

Snart är man där igen Skåne!

Nästa helg åker jag till Skåne och hälsar på Farbror och kusiner! + att min kusin Johan ska Gifta sig med Frida :) ska bli kul att gå på brölopp och se skåne och alla de andra.

Strand vid Ysta
                                                          

 Spettekaka

Ysta                                                                                 
 
Malmö


Bilderna är tagna förra året när jag var i Skåne :)

Regn...

Regn,regn,regn,regn *GÄSP! urs vad det regnar ute jag blir så trött när det regnar ute i bland får jag till och med ont i huvudet! hoppas jag slipper det en så länge har jag inte det i allfall :). Ja vad ska man hitta på idag då ? kanske nån bra film? eller datorn ? ja jag får se vad jag hittar på och hoppas att solen dyker upp vilken dag som hälst. Man vill ju grilla sig själv ;D härligt härligt.


Hellu

Mors mors folks :) min dag starta med ett möte på Arbetsförmedligen och sedan for jag till träningen! nu sitter jag och tar det lite lungt innan jag ska gå och se älsklingen spela teater i Bromma! :) hoppas ni alla har hafft en super dag vi hörs kramar!

Jag och min minsta kusin Yvet :) <3 är vi söta här?

döds test

Gjorde ett test när jag ska dö jag får leva tills jag blir en gammal kärring =) :P

Så här stog det!

Du blir ca 98 år och har 77 år kvar att leva

Du är ingen storrökare och du super inte skallen av dig varje helg. Du har med största sannolikhet ett ganska långt liv framför

Här är länken annars!
http://www.hurgammal.se/Jessica_128055.html

28235 dagar, 10 timmar, 2 minuter, 36 sekunder kvar
R.I.P Jessica

1989 - 2087

Tandläkare och Fästings sprutor

Gick upp tidigt idag för att gå till tandläkaren och Borra! tack och lov var det bara ett hål i en tand det heka i hela skallen när dom borra :( Lite senare ska jag och mammsen ta en fästigsspruta mot Tbe, vi tog 2 sprutor förra sommaren och nu är det den sista, sen efter 6 år ska man fylla på igen. Får plåga mig två gånger på en och samma tag först borr och sen nål stick mohahah :P Kan ju alltid trösta mig med att gymma vilket jag ska göra också idag. Mycket och göra aldrig vila bara upp och stoja ;)


RSS 2.0