23 år

Idag fyller jag 23 år :)
 

:)

Morsning! ;) hur mår ni? bara bra hoppas jag, själv är det toppen. Vaknade runt 10:00 snåret och fixa lite hemma och gick sedan i väg och handlade på City Gross inför Lördagen då jag fyller år! :) gick på en del hihi men det gör inget man fyller ju bara år en gång om året! :). När jag var klar med det gick jag hem åt mat och drog mig till Simhallen och simmade solade solarium och basta :) så himla härligt!. 
 

^^

Förlåt och åter förlåt för super dåligt bloggande men när det blir lite mycket runt omkring hinner man inte med.  Men vilket fall så ska jag försöka skärpa mig :) . Idag vaknade jag eller hade ställt klockan på 10:00 men det gick åt pipan sommna om till 13:00 ^^ men det är inte mitt fel! så uselt inatt hoppas jag sover bättre i natt hum... Senare möte jag upp mammsen och åkte hem till farfars gamla lägenhet och rensa vinden på så mycket saker! trodde aldrig man kunde blir klar men det blev vi efter mycket slitande upp och ner för trapporna osv :) WE RULES haha ^^. Vart självklart mycket trötta efter detta och åkte iväg och åt gris mat på Burge king provade mig en så där Angus eller vad den hette haha jisses så mäktig den var god men väldigt mättande.  Och nu till sist hemma i sitt rum njuter av min musik och gluttar runt på nätet xD. 
 
   

:)

Godagens! i dag vakande jag kl 10:00 åt frukost och hoppade in duschen. Och nu ska jag kolla lite mejl innan jag ska se på det Okända på tv med en kopp te :) bara chilla ett tag innan jag måste göra mig i ordning och möta sussie i rotan :) vi ska handla lite  snacks och sen dra hem till mig och se på film mysigt det ska bli :)
 
 


 

 

RSS 2.0