Spring spring :P

Vilken dag inte en lugn stund dagen började med att jag följde med mamma ut på promenad vi gick på järva i Visby mysigt och sedan handlade vi mat när vi var klara åkte vi hem igen då åt jag midda och sen åkte jag i väg igen! denna gång med pappa till mormor och morfar dom hade fel på tvn och pappa skulle hjälpa dom men efter 30 min och inget hade ändrats så tog jag över och vips klar på 1 min XD. När vi sedan åkte där i från åkte vi till farfar och tittade på lite papper som han behövde ha hjälp med, efter så handlade vi och for hem nu sitter jag och bloggar och tittar på efterlyst :) sen ska jag se på American dad och South park :D sen väntar min säng halm :) haha ska bli skönt och få sova.

Gammal bild men tycker den passa in ser rätt så sliten ut där ;D


Vädret är konstigt på våren.

Jippi våren kommer! nästa dag nej vinter snö :( haha så här är det i stort sätt hela tiden alltså ena dagen 7 + grader och sol man tror våren ska komma och sen nästa dag kan det vara 2- snö och blåst :P  men men det kommer ordna upp sig så småning om! det är lite störande bara tycker jag ;D
Vill ha sommar och värme nu! är riktigt trött på kyla nu.

Jag i Hagaparken i Vintras Burr! man fryser bara av att se bilden.



Förlåt mig...

Ja vad ska man säga? jag kan inte säga så mycket förutom att allt är väldigt jobbigt jag vet att jag sårar och det är inte meningen! men jag måste följa mitt hjärta... FÖRLÅT! jag menar verkligen inget ila med det här. Jag hoppas att jag blir förlåten en dag. Det skulle inte sluta så här men på grund av  omständigheterna så blev det så här! jag är så ledssen. Jag menar verkligen förlåt! skulle ha tagit upp det här tidigare men jag har inte vågat.



Munsår!

Jag blir tokig på dessa munsår jag får hela tiden! jag tar mivitotal plus som smakar hemskt liksom söt surt i smaken blä! men försöker höja upp mitt immunförsvar med det. Sen använder jag dyra salvor som Anti liten sak för 100 kr. *suck* jag känner mig sur idag på grund av mina äckliga munsår!.


Så här ser man ut!!! :( :'(  HATAR DET HÄR SÅ HIMLA MYCKET!


10+!

Idag är det 10+ ute! är på top humör :D så himla härligt!

Jag i Skåne förra sommaren :)

:)

Nu var det ett par dagar sen sist jag skrev! jag har under veckan varit på handledarkurs och det gick bra! :) nu väntar vi bara på papperna och sen kan jag börja köra med morsan, ska bli kul se upp där ute! :D XD. Samma dag jag tog handledarkursen blev det en månad för mig och älskling som vi har varit tillsammans<3. I Går firade vi brosan min han har fyllt 25 år! :) det var kul och trevlig att träffa hela familjen och släkten igen.


Jag Älskar Dig Christoffer! <3 


Tråk dag

Idag har jag inte gjort specijellt mycket dagen började med att jag tittade på tv våra bästa år serien ( days of our lives) älskar den serien! :) sedan dammsög jag mitt rum man vill ju inte bo tillsammans med en massa dammråttor :P efter tog jag mig en promenad i solskenet härligt. Möte mamma vid kl 17:00 då åkte vi till Centrum och handlade lite pressenter till min moster och min bror! sedan åt vi där med det blev texmex väldigt gott!. Men nu tänkte jag dra mig till sängen och titta på tv och sen sova natti natti. 


Kände att jag var tvungen att ha med denna bild det är jag och min kusin längst bort :) men visst är bilden vacker? sol nedgång vid vattnet och en båt :) så himla mysigt var det! de var i Mariestad i sommras!

Joggning

Startade min dag med en jogging tur i skogen mycket härligt men också tröttsamt efter ett tag. Sen for jag hem och åt lunch duschade och nu bloggar jag. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra blir nog att plugga körkortsteori och titta på tv kanske nån dvd film bara ta det lungt helt enkelt.



En sån där helt vanlig dag

Vad har ni gjort i dag då? själv har jag varit hemma tittat på tv och suttit vid datorn inte så jätte kul men jag känner mig så trött i dag så det var rätt skönt att ta det lungt. Men lite senare på dan möte jag upp mamma och handlade lite i Centrum, och så tog jag ett syn test hos optikern för att jag måste sicka in det till transportstyrelsen innan lördagen då jag ska på handledar utbildningen.
Ja nu sitter jag och bloggar lyssnar på musik  och är inne på MSN.

Jag och min fina läk stav :) (tung piercingen) 


(Jag saknar min sötis! men snart ses vi igen jag älskar dig Christoffer <3 )


Grattis!

Grattis! till min storebror som fyller 25 år i dag! :) värdens bästa bror är du<3 älskar dig <3 

Skriver allt för sällan

Känner att jag skriver allt för sällan här i bloggen men ska försöka skärpa mig!. Just nu sitter jag och lyssnar på musik annars gör jag inte så mycket faktist. På dan i dag tittade jag på filmen Pans labyrint! och åt chips och dip nam nam :P ursa! nu är det raka vägen till gymet säger jag bara! vilket jag tränar på 3 dagar i veckan och sen nu på Tisdag ska jag börja jogga med Sara så helt på lat sidan är man ju inte. Nu i veckan som kommer ska jag göra rätt så mycket faktist min Brosa fyller 25 år på Måndag och då ska vi firra han och så ska jag ta ett syn prov och träna. Tisdag ska jag jogga med Sara, Onsdag ska jag träna, Torsdag träna, Fredag träffa Christoffer <3 saknar han väldigt mycket! vi ska ut och äta sen drar vi kanske hem till mig :). Lördag ska jag på handledarkurs med moster,mamma och kusin efterått ska vi hem till moster och firra henne för hon har fyllt år! Söndag kommer släkten hem till oss och firrar min brosa :). Ja det är min vecka det!.


Juste BUU! ;D

RSS 2.0