*

En helt vanlig dag började jobba 7:00 till 16:00 åkte sedan och tränat och nu är jag här :P finns inget att skriva om direkt... men kan vel berätta att i morgon ska jag försöka hitta mig en ny jacka det börjar bli kallt nu! och lite julklappar också om jag har tid men ett måste är en pressent till mamma hon fyller år 2 december!

Bjuder på mig själv...


Fullt upp

Andas andas andas! ja så känner jag mig just nu är så stressad har tusen grejer att göra i veckorna! men just nu fick jag lite tid för mig själv och det är jag glad för.  Jag håller i gång från 5:00 till 19:00 varje dag måndag till fredag och det sliter på mig! :(. Men nu ska jag inte gnälla det är för mitt bästa!  men det är svårt... Har också massa tankar i mitt huvud som jag bara vill ska försvinna och en massa annat i min vardag som händer som jag inte tar upp här :(. Jag har också mycket glädje i mitt liv men tyvärr så tar det negativa över just nu :(.


Söndag

Nu är helgen över igen... i morgon dax att gå och jobba igen! .  I helgen har jag varit i Norrköping hos mig älskling<3. Vi såg film och bara myste hela lördagen, jag fick också min julklapp i förtid för att han tyckte att jag behövde den nu :) och det hade han rätt i! det var en massa saker som man ska ha till badet och lite annat! exp badbollar, tvålar, olijer, och lite mer grejs har inte hunnit kollat in allt en! :) det är så mycket i !. Jag stressar och är öm i kroppen så det var precis vad jag behövde tack min underbara ängel!<3. Idag söndag gjorde vi inte så mycket jag sov rätt länge är helt slut på helgerna. Men timmarna gick och jag skulle  åka hem med bussen :(.  Men när bussen kom var det så mycket folk så jag fick åka i en reserv buss och den var också full smokat =/... men jag överlevde och kom hem åt lite och duschade och nu är jag här.

Paketet från min älskling <3


Fredag

Nu på morgonen har jag varit på ett utväcklingssamtal uppe i Akalla på 45 min och snart ska jag äta lite lunch och packa till i kväll då jag ska till Norrköping!. Sticker sedan till jobbet ett par timmar. Mot kvällen blir det buss 2 timmar undra vad jag ska underhålla mig med under tiden :P nån ide?.



Tjo!

Hellu! hur är det med alla? bara bra hoppas jag! själv är det fint :). Idag gick jag upp 5:00 och gick till jobbet klockan 06:40 börjar 7:00 varje morgon,  jag har sedan 2 veckor nu städat på polishuset. Just nu sitter jag och kollar upp lite dator grejer tänkte köpa en sladdlös datamus och tangentbord har köpt mig en HD sladd nu så allt går att se på tvn det jag gör på datorn. Har en 46 tum tv så det är nice! ;) men det är lite jobbigt att vrida huvudet hela tiden =/ så jag måste köpa nytt!.  Nån som vet ett bra märke? kommentera nedan :) Puss och Kram! skumbanan :)

Visst är det fint att jag syns med i tvn :P


Blup :P

Hellu! sorry sorry! jag vet att jag bloggar så dåligt men jag har haft lite att göra. Men i allfall! hoppas att ni mår bra det gör jag! :). Vet inte vad jag ska skriva om det står tomt i mitt huvud! men ska försöka hum... låt se.... kan berätta om helgen det är alltid nått :). I helgen var jag med min älskling eller fästman är ju förlovad nu :D <3 ^^ . Han kom ner till mig på lördagen vid 12:00 ohh vad härligt det kändes!! :) <3 älskar han så mycket! ^^ <3 det blev att bara mysa<3 tills kvällen kom då åkte vi i väg och åt mat och gick på bio! vi såg Johnny English Reborn den var kul :D rekomenderar er att se den!. Söndag vi sitter och töntar oss med the sims XD och såg på filmer bara tog det lungt! sedan var det dax att skilljas åt :( alltid så sjukt jobbigt! </3.

Christoffer Pettersson<3<3<3


.


RSS 2.0