NY BLOGG!

NY BLOGG! http://www.finest.se/jcr :)


Dagen började som vanligt med jobb slit hit och ditt visst låter det skoj ;) :P . I kväll ska jag äta ute och sen se filmen Titanic i 3d på bio :D ska bli intressant och se hur det kommer se ut! efter bion blir det att åka hem och duscha och sova typ kommer nog vara trött efter 3 timmars film XD. Ska bli härligt att sova ut i morgon har varit rätt trött denna vecka håller i gång för fullt! fast i Onsdags var jag på Relax i simhallen hur skönt och mysigt som hälst! bubbel bad, ångbastu, vanlig bastu, gratis tvål, sol stolar , blommor ,tavlor mm :D det var mysigt kan jag säga! inte sista gången jag går ditt :D   
RMS Titanic lämnar Southampton för New York för den första och enda gången den 10 april 1912.


:)

Hoppas alla har haft en trevlig och rolig påsk det har jag haft :). I Fredags och Lördags hade vi släkten hemma då åt vi god påsk mat och umgicks mysigt :) fick så mycket godis och annat så jag måde ila :P inte bra... haha men det var värt det :D. I går åkte jag i väg till fjärilshuset och fotade det är så vackert där! rekomenderar er att besöka det!. Idag ska jag bara ta det lugnt :P vart fullt upp under helgen då är det skönt att vila :)


En bild från Fjärilshuset.

GLAD PÅSK! :)

GLAD PÅSK! :)

Måndag

Dagen började med jobb som vanligt  var helt själv på morgonen så det blev lite mycket men det löste sig mot lunch tid då det kom 2 till :) efter jobbet gick jag och styrke tränade älskar att träna! :D det är typ det enda jag gör XD  har blivit ett tränings freak :)

Mitt träning schema varje vecka är:
 Måndag: Styrke träning
Tisdag: Styrke träning
Onsdag: Simning
Torsdag:Styrke träning
Fredag: Joggning
Lördag Paus ;)
Söndag: Joggning

Håller i gång 6 dagar i veckan:P





RSS 2.0