Söndag

Godmorgon :). Jag hoppas ni har haft en bra helg det har min varit i alla fall :). Igår åkte jag i väg till Centrum och köpte mig ett par nya tränings skor för tusen spänn hehe dom var värd pengarna kan jag säga hur sköna som helst! ett par svarta nike med rosa på skit snygga!. Åkte sedan hem till min kusin och såg en film som hette Super Hero Movie :P en komedi så det blev mycket garv :D, min kusin passa också en hund en svart pudel som man myste med den kändes som ett får hehe den var så krullig i pälsen ;). Men klockan gick jag var där från 18:00 till 1:00 då åkte jag hem och bara sov.
Idag ska jag gå lite på Järva och kolla in djuren och vandra i naturen i snön och sedan åka skriskor mys! :D. Senare blir det att lägga fram arbetskläderna fixa lunch låda och ducsha :).



Tränings skorna jag köpte :)
NIKE FREE TR FIT W BLACK / BRIGHT PINK

Fredag

Då var det  Fredag igen då :). Åkte till mormor och morfar efter jobbet idag och besökte dom jätte mysigt :) och nu sitter jag hemma och ruttnar hehe nej då men det är faktist skönt att bara ta det lugnt i bland efter som att jag håller på så mycket i veckorna , sitter just nu och tar mig lite likör lyssnar på musik och bloggar förstås ;) Kanske blir nån film lite senare ska bara ta det lugnt i kväll skönt.


Trött.

Godagens :) eller nått sånt :P. Idag har jag jobbat som vanligt vilket jag inte hade nån större lust med idag är jätte trött och har varit det hela dan men kollegerna är så snälla och roliga så det piggar alltid upp :). Kom hem 16:30 idag då tog jag mig en kopp te och bara la mig i sängen XD slut? men jag ligger där och har det så skönt och myser men tyvärr kommer det en stor spindel och förstör allt jag hatar spindlar! så jag hoppar upp ur sängen och satte mig vid datorn i stället.... hihi.^^
Det var allt för detta blogg inlägg pöss pöss :) <3


:)

Vet inte hur jag ska starta blogg inlägget så det får bli så här :P. Idag gick jag upp som vanligt 4:30 asss trött  kom inte upp fören 5:00 ^^ då åt jag frukost gjorde mig klar och åkte i väg till jobbet med 6:20 tåget och började jobba 7:00 till 15:00 . Sedan kom jag hem och tog det lungt som jag fortfarande gör :P latmask ^^   nej men faktist inte! ska dra i väg och simma snart jätte skönt tycker jag det ska bli!.  Vill också säga att Samhall det bolag jag jobbar på kommer att sändas på tv den 6 Februari kl 20:00 på tv4 XD  


:D

Idag kom äntligen snön :D ;). Det gör Jessi happy happy ;D gillar snö ^^

Passar på att lägga in en av dom bästa låtarna som finns enligt mig!

Helg

Nu är det äntligen helg igen ska bli skönt att få vila är helt slut efter veckan :)

Min plutt <3

-

Hellu allesammans! har fullt upp och hinner knappt med att blogga i veckorna jag tränar,jobbar och pluggar teori inte en ledig stund nästan :P men idag ska jag med moster kusin och mamma till simhallen :) dom har en specijell dag där på Onsdagar dom släcker ner och har tända ljus och lugn musik på jätte härligt.


Svensson ;)


-


RSS 2.0