Pastorer från Olika länder!

Morsning! som vanligt har jag mina rutiner på Cafet men det är en specijell vecka det är nemligen pastorer från olika länder på besök i sverige! Okej kanske inte värdens roligaste att det just är pastorer ;D men det är jätte kul att det är folk från andra länder på  cafe och äter med mera...!
Dom ska ha nått uppspel i kyrkan därför är dom här och Cafet ligger precis i kyrkan så walla :)
När jag kom hem idag drack jag apelsin te! och bara myste isängen med kuddar och täcke!
Efter det handlade jag och mamma på Willys! okej nu känner jag mig snål =P haha men aja när vi var klara där köpte jag min midda på Driven ;)  McDonalds ;D tog en kycklig meny det är jätte gott faktist! den smakar nyttigare en exp viss big mac. 


Visst är låten skön :D ?


Björn Gustafsson

Ja du vet hon på russinpaketet ;D HAHA!

Första Advent

Vaknade 9:00 i morse och åkte hem till Daniella vid 12:00 till 17:00. Sedan åkte jag hem då hade vi besök av Farfar,Morfar och Mormor . Det är min dag idag =P  jag är trött så det blev lite kortare blogg inlägg idag.


Lördags mys,

Ahh... :)  det var skönt med sov morgon idag! haft en seg vecka. På dan åkte jag och pappa till olika affärer och handlade lite. Sen träffade jag Amela! Vi gick runt i Sollentuna Centrum och tittade lite, sen for vi hem till mig då vi åt en massa och drack medans vi såg lite på Mr bean den totala katastrofen och Simpson filmen!. Nu sitter jag och dricker Glögg! det är mumsigt :). Ska se en film lite senare vilken vet jag ej,


Gammal bild på mig och Amela . =)

 


Helg igen... :)

Nu är det Fredag igen, idag har jag varit på cafet så klart. När jag kom hem vilade jag lite som jag alltid gör efter en arbets dag :), sen åt jag midda det var rostbiff med potatissallad. Möte sedan Sussanne! en gammal klass kompis till mig! för och få 301 kr hon ska nemligen med på Julbordsresan den 12 December :) och jag ska hämta ut biljetterna vid T-centralen. Nyss pratade jag med Daniella i telefonen vi ska kanske hitta på nått imorgon :). Nu så tittar jag på ett videoklipp som jag tycker är väldigt roligt men också rätt bra låt faktist haha :D det är Ullareds bögen Mattias!.


Torsdag

Som vanligt var jag först på cafet hehe ingen ide och skriva vad man gör där varje dag det är ju samma rutiner hela tiden :P fast ibland händer det nått nytt och då kan man vel skriva nått;). När jag kom hem tittade jag på tv och självklart på Simpson haha jag älskar dom där gula figurerna. Har nyss duschat det är härligt att vara ren :) man vill ju inte lukta urk! *fniss*.Nu sitter jag och svara på lite mess & mejl och så vidare, ska snart sova en dag kvar sen helg :).


Tillbaka på Cafet!

Hello" idag var det första dagen på cafet efter 1 veckan! kommer ni i håg att jag skrev om en äldre man i en av mina förra blogg inlägg? inte ? i såfall ska jag berätta det är en äldre man som jobbar i kyrkan där cirka 60 års åldern som alltid pratar med mig! =P och idag när jag kom till cafet senare på dagen sa han så här : Hej! välkommen tillbaka! jag frågade dina medarbetare om du hade slutat! jag blev orolig, jag har saknat dig! välkommen tillbaka!  JAG: Tack,
haha lite läskigt där eller vad:P
Sen när jag slutat kom jag hem åt pannkakor! vilade en stund och åkte till väsby centrum! och nyss åt jag midda, ska vel snart sova eller om nån timme i alla fall. 

 

Hjälp

Jag fattar inte hur man gör det där med bild på framsidan en sån där stor bild inte profil utan en bild vid där det står jessica,cecilia rosenström. Hoppas någon förstår vad jag menar och kan hjälpa mig kommentera nedan mycket tacksam för svar!



Sjuk katt

Kom inte i väg till cafet idag heller skulle det men just när jag skulle gå började min katt skrika av smärta och då var jag tvungen och stanna hemma. Inte bra och inte kul är vel dom orden som passar in här. Fast nu är han mycket bättre.

Oliver när han gör sin favorit sak ligger och slappar vid ett varmt element =)<3



Lady gaga

Här är två video klipp på Lady Gaga eller som hon igentligen heter
Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Före....                                                                              Efter!


3 timmar natt sömn

Som ni kan läsa i mina förra blogg inlägg så har jag sovit dåligt på grund av min axel och samma i natt fick bara 3 timmars sömn så nu är jag fortfarande trött.. =(  det är väldigt störande man blir irreterad efter en veckas dålig sömn J*** axel.


Söndags trött

Åh...vad trött jag är! beror säkert på denna tråkiga årstid *suck* eller kanske att jag inte sover så bra på grund av värken i min axel?. Men sak samma.... endå en trevlig söndag ;) vaknade åt frukost ,tittade på en gammal film från sommaren 1990! ojoj vad liten man var haha skratta åt nästan allt jag gjorde där =D *fniss*. Sen gick jag mamma och Vladimir en promenad i regnet på Ängsjö i mörkret och nu ska jag snart äta pizza till midda mumsa ;). Hoppas ni alla har haft en trevlig helg! kramar på er önskar er alla en bra ny start på veckan.


Michael Jackson Who Is It unplugged:
He is crying it makes me sad!
though it is so beautiful that he sings without music in the background aww <3


Middags Besök

Hejsan! nu har jag varit i stan på Södermalm med Vladimir kom hem för ett par timmar sedan vi var och tittade runt lite det är så vackert i stan tycker jag. Har haft middags besök av min farbror Kennet och min farfar trevligt att dom kom tycker jag!. Sen har jag mamma och Vladimir tittat på filmen Den bästa sommaren rätt så rolig film :P. Detta var min lördag :)


Stan

Snart drar jag till stan med Vladimir, vi ska gå runt och titta lite vid Södermalm!
har en önskan att få flytta ditt men att köpa lägenhet där kostar 1 miljon per rum =S lol ? haha nej men det finns ju hyres också jag satsar på det först! och trivs jag bra så köper jag en lägenhet på avbetalning ;)


Videoblogga

Ska man börja videoblogga? har funderat på det vad tycker ni ?




Fredags trött zzz

Godmorgon! vaknade nyss har sovit jätte dåligt i natt hade ont i min axel!. Kunde inte sova på mina kuddar fick ligga på madrassen med huvet det blir kramper av att ligga på kuddar haha. =( Men nu är det borta tillfälligt det kommer och går... kan det inte bara försvinna i stället?. Men men i alla fall nu har jag precis druckit klart mitt te jag är beroende av te haha ;D nu ska jag vel blogga klart det här och sen får jag se vad jag hittar på. 


Dolly Parton!

Hel skön låt =D holler ni inte med ???     


Ny Design

Som ni nog ser så har jag lagt ny design på bloggen! ville bara till lägga det ;)

jag älskar refrängen i denna låt! ;) det är så sant alltså man gör allt för pengar ;) ja eller nästan :P

You'll do anything for money...
Anything
Anything
Anything for money
Would lie for you
Would die for you
Even sell my soul to the devil    Oh my haha


Gammla goda tiden

Gamla goda tider ja... det saknar jag ibland. Saknar inte ni gamla tider i bland också? allt var ju så mycket enklare när man var liten tycker jag. Man fick maten serverad,lekte man bara gjorde vad man hade lust med. Och den största smärtan var när ens leksak gick sönder... Jag är inte deprimerd på nått sätt utan jag säger bara vad jag tycker! ;) 


19 år och 7 månader sedan (cirka) =P






Vårdcentralen 2

Nu är besöket klart på vårdcentralen angående min axel jag hade inflammerad muskel! så jag måste smörja med Gelkräm i 10 dar 2 gånger per dag, så får jag hoppas att det blir bra! skulle vara mycket härligt! om det gick över! :D



Vårdcentralen

Hejsan! :) idag ska jag till Vårdcentralen och kolla upp min axel som jag har haft så mycket problem med! nu hoppas jag få svar på vad det är för fel, skriver sedan om mitt besök. Hoppas ni mår bra i alla fall! stor kram på er alla! <3








Magsjukan 2

Ja jag är fortfarande magsjuk men det blukar ju inte gå över på en dag =P Idag är det en liknade dag som igår tråkigt jävla svenskt väder ute regn blåst mm... och jag mår ila och har självklart ont i axeln på det också! allt på en gång, det blukar vara så för mig det räker inte att jag har ett problem utan jag måste ha fler! varför!? förtjänar jag det? :( *suck*. Som i går så behöver jag skriva om nått som gör mig glad ;D so here i go!


1.Nått är allvarligt fel med den här bilden =P


2.Beskrivning hur man häller upp flingor ^^ haha!

 
3.Orkar du hålla dig några timmar? ;D


haha me love it! do you love it?



Magsjuk.

Buhhä!! jag har råkat ut för magsjuka av nått slag, inte alls kul!  =( *suck* jag som var hemma förra veckan 2 dar för min axel och nu det här,*pinsamt* men vad ska man göra ? hälsan är väl viktigast eller? men men... nu sitter jag här och holler på att göra citron te =) det kan värma mig lite denna kalla tråkiga november dag. Men nu blev det allt lite deppigt här =P måste skriva nått som gör en glad humm....? oh jag vet MJ! :D 
                                    
Michael Joseph Jackson ,
I miss Michael! I hate all that began to love him after his death!.
I've always liked MJ. <3

 

 

  


Söndag igen

Jaha då var det söndag igen awiie!!! :P .
I går lördag var jag och mamma på ÖB i solna och handlade lite Julklappar, efter det tog jag mig en meny på maxi via en drive in;) mumsigt var det!  men urs vilken stil jag fick på allt halva pomfritten i påsen och hamburgaren låg inte i brödet nästan :P var antagligen väldigt stressigt... men men sen fortsatte vi hemåt haha snacks gris som jag är blev jag sugen efteråt på en paj så vi stannade på mc donalds och tog en drive där med fast denna gång tog jag 2 pajer jordgubb&vanilj paj och äppelpaj med en lite fanta mumsigt ja visst ;), sen åkte vi en lite tur till landet men bara en snabbis tittade på sjön där och så det låter kanske knas och åka till landet för att titta på en sjö? men vadå? det är bara massa trafik här hemma! landet ligger bara 20 min med bil så;) ,men sen for vi hem efter våran lilla titt. När vi kommit hem åt vi midda sen slog vi in julklappar, efter fick jag huvud värk och kände mig ila mående urs så jag la mig och sov. Söndag, satt lite vid datorn sedan åkte mamma och jag till mormor där fikade vi och pratade om lite allt möjligt! sen kom morfar och hängde på i snacket! ;P men efter typ 30 min kom vladdi och då bjöd morfar han på lite godsaker :) medans jag lärde mormor om data haha ;D det var väldigt kul! efter ett tag åkte vi hem åt midda och nu sitter jag här och skriver i min blog. Senare ska jag mamma och vladdi se en film vilken det blir får vi se då, sen är det  bara och lägga sig och sova.

Fredag,fredag,fredag!

Ah... nu är det helg! eller nästan man kan vel räkna Fredag som en halv helg eller :P ? hehe.
Idag har jag först varit på cafet och nu ska jag i väg handla julklappar hoho! :D.


Torsdag 11 November

Hello! idag var jag på cafet fast jag mådde ila och hade ont i min axel! vilket inte var så bekvämt. När jag kom hem fick jag fan för det liksom :P värdens värk haha men nu är det lite bättre efter vila :) kan sitta vid datorn typ 5 minuter sen måste jag vila 30 minuter och så kan jag holla på hela dan vad jag nu en ska göra ^^ jätte roligt verkligen (inte) men varför bara skriva om problem ? kan ju berätta några Blondinskämt :D

1 :Varför tar en blondin med sig en bildörr ut i öknen?
Svar: För att kunna veva ner rutan när det blir för varmt..

2: Vad gör en IQ-ätare i en blondins huvud?
Svar: Svälter.

3: Vad gör du om en blondin kastar en granat mot dig?
-Svar: Drar ur säkringen och kastar tillbaka den.

4: Vet ni varför blodiner samlar på trasiga glödlampor?
 Svar: De vill ha ett mörkrum.

haha!  ;) jag tycker det var kul i allfall.


Rese witherspoon i filmen Legally Blonde

-

Hello! idag är jag hemma andra dan från cafet inte bra men min arm är ju psykad :S haha! ska till en läkare på onsdag nästa veckan och så får vi se vad det är för skit jag har fått!. Men sak samma jag överlever. Undra vad jag ska hitta på nu hela dan ? kanske se en film ? sitta vid datorn ?  ärs då... jag börjar med och se lite klipp på youtube så får jag se sen vad jag hittar på ;) 


                                   Två klipp jag gillar här nedan :) 


                                               
                                          Jag älskar denna låt!
                        Fast jag älskar alla Michael Jacksons låtar, R.I.P MJ!

                      
                         
                     
                       Hihi jag blir glad av att se det här! kan inte sluta skratta åt det! :D
                      
                         
Michaels ord: 
Before you judge me...
try hard to love me
look within your heart
them ask have you seen my childood.






Axel värk

Gaa...! jag har haft värk i min axel sedan i våras och det blir bara värre och värre...! kan inte lyfta axel längre :| kiropraktorn tror att jag kan ha drabbats av Frusen skuldra! hoppas inte det! för det är väldigt svårt att få bort och det tar lång tid
 läs mera här om det jag nu kanske har 
http://www.1177.se/artikel.asp?CategoryID=24567
*suck*:( 
det står ju att det är vanligast när man är 40-60 år!? jag är bara 20 , ^^
så typist att det värsta ska komma nu när jag har börjat på cafet, ska söka en läkare för vidare information.

Söndag.

Nu är helgen över, har varit skönt och vila lite :) i morgon är det dax igen upp och jobba!  ;) I går var jag bara hemma såg lite på tv spelade kort med Vladimir,
bara tog det lungt helt enkelt! :)
och idag ska jag till min minsta kusin som har fyllt 2 år!.

Ja det är jag ;)


Fredag,

Nu är det Fredag skönt! fast veckan har varit rolig så är det skönt och vila i bland :) och ta åter alla krafter tills det är Måndag igen.




Nov.

Hey folks! Puh... idag har det varit en stressig dag på cafet så jag är jätte trött!. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara tar det lungt det är härligt efter en sådan här dag :), senare ska jag möta mammi vi ska shoppa lite och äta ute!  

Två av låtarna jag just nu lyssnar på ;)



November dag.

Helloj idag har jag varit på Cafet på morgonen först skärde jag grönsaker vilket jag tror jag kommer få göra varje morgon till frukosten ;) sedan fick jag följa med och titta mera runt. Var och kollade kylen och frysen det var iskallt där inne haha :D men skulle hämta lite varor till morgon dagen och så vidare. ;)Jag fick följa med upp till slottet! det skulle ha fika där uppe! sedan har jag mest fyllt på kaffe ställt fram nya glas,muggar,med mera... Sedan när jag kom hem gjorde jag lunch! det blev kycklingfille & mos bollar inklusive curry sås! ;) det var mumsigt! är galen i curry jag älskar stark mat ;)


Här är dom som är ansvariga för Cafet :)
 
Betine                            Maria




Cafe Rörstrand

Idag var jag tvungen och gå upp klockan 6:30 för jag började på Cafe Rörstrand klockan 9:00 i morse!. När jag kom ditt fick jag ett svart förkläde och fick börja skära tomater,gurkor och isbergssallad det tog mig 1 timme  :P sedan fyllde jag på kaffe i kannorna lade bullar vid kassan och så vidare :).
Det var massa folk där hela tiden från alla hörn och kanter!





RSS 2.0