Söndag

Ja nu är helgen över dax att börja jobba i morgon igen och efter jobb, gym kommer bli jätte trött. Idag har jag städat och plockat med saker och ting som behövdes göras och sedan åkte jag i väg till Sollentuna Centrum och kollade lite. Snart är det mat och efter det dusch och sen sova typ...




Stinsen

Idag gick jag till Stinsen och shoppade lite själv sedan kom Daniella efter tag och hängde på :) när vi var klara där gick vi hem till mig och åt midda efter såg vi en film som hete Georgia Rule och pratade om allt möjligt jätte trevligt :) och nu sitter jag och töntar mig med the sims 3 husdjur jag köpte i dag XD tog en liten paus för att blogga hehe men nu ska jag åter tbx till spelet kramis.


Trött...

Moha! i dag är jag väldigt trött! kommer sova gott i natt kan jag tänka mig XD det tar på kroppen att städa hela dagarna :). Snart ska jag åka i väg hem till  kusin och firra henne hon fyller 23 år på lördag men vi i familjen firrar henne idag i stället :)  ska bli trevligt att träffa släkten och se min kusin nya lägenhet hon har bara bott där 2 veckor nu.  Var där och kolade innan nått fanns i lägenheten  men nu är klart ska bli kul att se!

HAHA! XD jag och kusin på Grönalund för ett par år sen!

Byz Feat Headline

Låten är rätt skön =D

Förkyld dag 2

Någon som vet nått bra knep för att bli av med förkyldning?







Förkyld

Usch! vaknade i dag med täppt näsa och hals ont :( just typiskt!, men jag deppar inte i hop för det. Idag var jag i väg med mamma och handlade lite grejs och åt mat ute :) och snart ska jag i väg och övnings köra!. Det blev ett kort blogg inlägg i dag men jag känner mig trött XD


Tillbaka

Nu är man hemma i Stockholm igen efter en underbar helg hos älskling! <3 saknar han redan!
På Fredagen när jag kom till älskling var det sent så det blev att åka hem till han, äta och sen sova. Lördagen vi åkte ner till centrum och gjorde en hemlig sak ******* ni får veta vad om ungefär 3 veckor! =) sen när vi var klara möte vi upp hans farmor på en fika innan vi for vidare hem till hans syster och hennes kille, efter det åkte vi hem till hans Pappa , styvmamma och styvbrosa och åt midda där :] . Klockan blev mycket och det var dax att åka tbx hemåt till älskling! men på vägen hemåt så handlade vi lite lördags snacks! som vi sedan hade till filmen vi såg när vi kom hem. Söndag Vaknade sent trötta som vi var åt frukost såg en film och bara myste ett tag. Sen började vi med maten klockan 15:00 så den skulle bli klar till 16:00 innan jag skulle åka hem vid 17:15.






Kusin och jag :)<3

Jag och min kusin :) <3


Provanställning

Jag har fått en provanställning på ett jobb i 3 månader med 17 tusen före skatt :D med eventuellet forsatt jobb bara vänta och se :)

haha så här ila ska det vel inte bli ;)


Torsdag-Söndag

Ja nu är dagarna av firandet för min 22 års dag över :P har fått så mycket fina och bra saker av släkt och familj och väldigt mycket uppvaktning tack :)


RSS 2.0