Turkiet resan!

Nu är man tillbaka i Sverige igen efter en härlig vecka i Turkiet! :) har solat,badat och shoppat till tusen :D har haft det jätte trevligt :)  45 + är inte så ila ;)


Myser på Hotellets balkong :)

Grönalund

Idag åkte jag in till stan och möte upp min kusin vid plattan och åkte sedan vidare till Grönan :). Där åkte vi massa karuseller och åt god mat och glass :) senare kollade vi på sommarkrysset innan vi åkte hem. Hade en jätte trevligt och kul dag :)



Resfeber

Nu börjar man få resfeber det pirra i hela magen :D *underbar*  snart om bara 5 dagar åker jag till Turkiet! :D ska bli så sattan gött :D har längtat som tusan :)


Turkiet 09 :)

Parken Zoo

Idag åkte jag i väg med Sussie till Eskilstuna och besökte Parken Zoo :D vi såg på massa djur och var på tivolit lite med som också fanns där :) allt var jätte kul och trevligt lyckad dag :)


-

Dagen började med att jag bara tog det lungt tittade på tv och bara allmänt segade mig :P Men senare mot efter middagen åkte jag i väg med mamma till Sollentuna och åt på Mandarin garden mumsigt var det! :) åt wokad biff med ris ;). När vi ätit klart gick vi och tog oss varsin kaffe och dessert på cafe house jag tog mig en mocka kaffe och äppelpaj :). Gick sen och tittade i en bok affär och köpte mig en bok som hette Stolthet och Fördomar och Zombier  :D.


Tjej kväll :) <3

I går kom Sussie hem till mig för en tjejkväll/ sleep over :) vi såg på Skräck filmer spelade spel och skrattade och pratade :D hade jätte kul och trevligt! :) Hoppas eran helg har varit bra kramar :)



 

RSS 2.0