22 år

Idag fyller jag 22 år :D


*

PIP!. Ja asså.... nått var jag tvungen att börja med i blogg inlägget vill inte starta med samma jämt ;). Det blev att städa mitt rum i dag igen var inte så länge sen jag gjorde det men kände för det bara, när jag vart klar tog jag mig en kopp te och vilade en stund innan jag satte i gång att spela data spel :P först The sims och sen Tomb Raider!. Möte upp mamma sedan och handlade, vi tog våra cyklar i dag så det blev tungt att få hem mat kassarna på cykeln!, men vi kom hem till slut endå ;). Jag gick då och vilade lite när vi kom hem innan maten blev klar, det vart skinkpaj!. Nu i kväll har jag tagit mig en dusch det var skönt, och så har jag sätt på tv och varit vid datorn. Det blir mycket samma man gör på dagarna och kvällarna men vad ska man göra.

Seg dag

Seg seg seg lalala är så seg i dag -.- . Lyckades endå ta mig upp ur sängen och åka i väg till Arbetsförmedligen, när jag var klar där åkte jag hem och drack te och tog mig en pizza det var gott :) låg samtidigt och tittade på tv vilket var skönt. Och nu bloggar jag hehe, resten av dagen ska jag bara ta det lungt jag orkar ingenting i dag känner jag. Åt nyss middag det blev lasagne blev så där ruskigt mätt kan inte andas XD och nu tar jag mig en kopp te :] Är en te missbrukare ^^



Dagen gått.

Ja nu har min dag gått förbi ;P. Idag har jag varit och övningskört och handlat. Sedan när jag kom hem vilade jag och åt midda, efter det bakade jag choklad rutor nam nam :] Vet segt blogg inlägg men jag känner mig trött.



God morgon

God morgon folks sovit bra? det har inte jag tyvärr låg bara och tänkte på min älskling hela natten för det gjorde så ont i mig när han åkte... :'( känner mig sjuk nästan är så beroende av honom, riktigt kär är man! :)<3. Just nu sitter jag och lyssar på Pitbull och bloggar, snart ska jag gå in i duschen. Efter det göra mig klar man kan ju inte gå runt i handduk hela dan :P. Får se sen vad jag ska göra resten av dagen är rätt så trött har inte sovit nått nästan har bara haft mina ögon öppna för en sak<3<3<3. Ja jag vet himlans kärlekskrank ;D men det bara är så<3 Jag Älskar dig Christoffer Pettersson<3

Älskling<3

I Fredags kom min älskling till mig vart så glad!<3 det första jag gjorde var att kasta mig i hans famn och kyssa honom ^^ <3. Vi bara myste hela Fredagen ^^ <3. Lördagen vi gick upp åt frukost och gjorde oss klara sedan åkte vi i väg på bio och restaurang älskling bjöd mig på båda som en födelsedags pressent åt mig, han satte även på sig fin kläder han var ju så söt med sin kavaj och fin byxor<3. Söndagen båda inser att i dag ska vi skiljas åt :( vi fäller båda våra tårar men vi försöker endå att hitta på nått och glömma det för stunden. Timmarna gick och vi skulle åka mot centralen där älskling skulle ta tåget hem till Norrköping igen :( vi gick upp på perrongen och väntade in tåget under tiden satt vi och kramade om varann och kysstets så hårt att vi nästan kvävde varann<3. Helgen med Älskling var helt underbar jag älskar honom bara mer och mer <3


-

Dagen började med min serie så klart ;) och senare åkte jag i väg till Kista gallerian med mamma och hämtade biobiljetter till lördagen, älskling och jag ska gå då och se Smurfarna *hihi* :) <3. Handla lite tröjor på New yorker en favorit blev en röd t-shirt med svart text som det står love to be bad haha ;). Snart ska jag äta mat och sen se en film innan jag tar och sover. Ska sova tidigt i kväll för min älskling kommer i morgon och jag har inte träffat han på 2 veckor och 4a dagar! men så är det när man inte bor så nära varann. Jag saknar verkligen honom<3


Ny design

NY DESIGN i bloggen :D vad tycks?

Daniella och Jag

Nu har dagen gått och det var väldigt kul och trevligt att träffa Daniella igen det var länge sen vi sågs sist. Först åkte vi till Sollentuna Centrum och kollade i affärer och handlade lite sedan åt vi när vi hade ätit klart satt vi kvar vid bordet och pratade massa gamla minnen och skrattade :] <3 men tiden gick och vi insåg att vi måste åka hemåt så vi åkte hem till mig och fikade lite innan Daniella åkte hem.

Daniella och Jag när vi var små skitar :] <3



Träffa Daniella

God morgon eller god eftermiddag ;) i dag ska jag träffa Daniella :) Vi ska åka till Sollentuna Centrum och äta och fika där, sen kanske gå i lite affärer man är ju endå tjej *garvar*. Sen blir det att åka hem till mig och se filmen Alla Älskar Alice. Efter vet jag inte vad vi ska göra men nånting blir det :]

Daniella Och jag :] <3


:)

Nu har nästan hela min dag gått och jag har inte gjort så mycket men så kan det vara ibland, men jag har cyklat tittat på tv och suttit vid datorn:P och snart ska jag ut med mamma och handla lite. Det blir inte mer ut av denna dag tänkte ta och försökte lägga mig tidigt i kväll.

HAHA gammal bild på mig XD


:]

Hej. ja det var allt för detta blogg inlägg. :] Haha nej då men jag vet inte vad jag ska skriva... hum.. tänker... tänker...och tänker enumera! :P sorry men det står still i min skalle, kan på minna er om att kommentera blogg inläggen det är kul för mig att läsa :D.

Älskar låten :D

Städ

Murr murr murr! jag visste inte hur jag skulle börja sorry... ;) Idag är det regn och blåst ute så jag passade på att städa mitt rum det behövdes kan jag säga :D jag älskar inte att städa men jag gör det bra endå! har både dammat,dammsugit och kastat en massa. :] älskar när det är rent! jag mår bra av det på nått sätt. Nu sitter jag och bara tar det lungt vet inte als vad jag ska göra i dag.

Hemma.

Hemma igen, Det var trevligt och kul att träffa släkten på landet :] träffade även Daniella det var länge sen jag träffade henne blev väldigt glad att se henne igen :]<3 älskar dig gummsan<3. Vad som hände i går under hela dan och kvällen var lite av varje, bland annat så spelade vi kubb gick en promenad, grillade korv myste vid brasan och bara pratade. När jag kom hem i dag packade jag så klart upp allt först och då hittade jag inte min mobil laddare först och dampa för det XD haha jävla kärring man är i bland...:P men hitta den sen till slut. Då gick jag in i duschen man måste det efter man har varit på landet i skogen finns ju hundra tusentals kryp där ute!:( haha jag hatar insekter är liv rädd för dom tycker dom är så obehagliga jag tycker själv att jag är fjollig när det kommer en svart myra på golvet och jag skriker som att jag blir mördad LOL. *skäms*.  Hum... undra vad jag ska göra resten av dagen käka så klart det blir pizza :D men sen? en film kanse? får se vad jag gör är trött det blev mycket gå och spring i går :]

haha älskar skiten :D

Landet

Snart åker man ut till landet :] ska bli skönt att få komma ut en natt så man får lite miljöombyte.
Vad jag ska göra där ute vet jag inte men det finns alltid nått att göra exempel ro båt och spela ute spel.:]. Är bara så trött i dag hade svårt att somna i natt... men jag klarar mig får dricka kaffe eller nått ;D.

Landet i Vintras.


Stan

Nu är jag hemma i från Stan, Jag möte Sussie och vi drev runt i stan och allt möjligt skumt hände det var ett par 13-14 åringar både flickor och pojkar som gick omkring i bara under kläderna :| Sen såg jag på Bion på Sergel när jag hämtade biljetterna att Nemo heden från kungarna av tylösand stog i kassan och jobba :P men men vi gick också och åt i hötorgshallen en varsin taco tallrik mums sedan gick vi lite mer runt innan bion började vi såg filmen Jag Saknar Dig den var väldigt bra!



Fredag

Hejsan hoppsan! i dag är det Fredag men det vet ni redan ;]. Ska dra mig väg till stan klockan 14:20 för att möta upp Sussie vid Kulturhuset/Stadsteatern, klockan 15:00. Vi ska driva runt lite i stan och äta sedan ska vi gå på bio på Hötorget/Sergel bion. Vi ska se filmen Jag Saknar Dig, den verkar bra hoppas den är det :]. På Tal om annat visst har det börjat blivit kallt ute? jag har inte varit så här frusen på länge det är endå 14+ men det är blåsigt och regnar så det känns som typ 12+ hehe det kanske bara är jag som fryser? jag är en sån som älskar värme jag är jävligt nöjd när det är 40+ :D fast det kan det inte bli i sverige tyvärr men det kan bli 30+ i alla fall får nöja mig med det annars får jag resa :P. Ja jag vet inte vad jag ska blogga om mer....  men det här får duga ha det bra folks!



Shopping

Vaknade i dag vid sådär 10:00 tiden såg min serie som jag alltid följer på tv 3 kl 10:15 sedan gick jag upp åt frukost och gjorde mig i ordning och satte mig sedan vid datorn loggade in på skype och pratade med älskling, samtidigt som jag gjorde det spelade jag lite spel med på datorn. Timmarna gick och jag gick till slut i väg till Centrum och shoppade lite! hittade 2 leggins ett linne och ett par örhängen :). Mamsen kom sen lite senare till centrum då gick vi och handlade mat som vi skulle ha till middag jag tog mig en pasta sallad med kycklig nam nam :).  Nu har jag tänt ett doft ljus och äter jordgubbs glass :) det är mys!

Passar på att lägga in en gammal bild på mig :]


Magnus Uggla


Burr burr burr!

Idag är det kallt ute! det regnar och blåser, men endå var jag tvungen att åka i väg till arbetsförmedligen det är alltid tråkigt att åka ditt men det är viktigt om man nu vill få ett jobb och det vill jag. När jag var klar på arbetsförmedligen gick jag och handlade lite små saker innan jag åkte hem igen men ush vad mycket folk det var på vägen hem! man får liksom stå och lukta och kramas med varann på tågen XD men tills slutt kom jag i alla fall hem då satte jag mig lite vid datorn innan jag skulle äta midda, det blev köttbullar med makaroner typisk svenne mat ;P. Och nu bloggar jag ska snart spela The sims tänkte jag haha XD  ja jag vet är värsta nörden ;) men nått måste man ju göra? Vet inte vad mer jag ska göra idag så det blir slutet på detta blogg inlägg nu.. nu.. nu.. nu.. nu... nu.. :P jaja jag är flum! bye bye sötisar!

Jag vet är fjortis ;) mohaha!




<3

Den dagen jag fann honom förändrades mitt liv helt, jag vart så förbanat kär. Jag mins första gångerna vi sågs det var vinter och kallt just då men det stoppade oss inte vi höll oss varma genom kramar och kyssar ^^ <3 så underbart! allt var en sån spänning för mig för ingen fick veta att jag träffade han det var helt enkelt förbjudet att träffa han men hur skulle jag kunnat låta bli? tänkte på han hela tiden och mitt hjärta slog så hårt och det pirrade igenom hela kroppen! jag blev helt fast ville inget annat en att träffa han, så jag gjorde precis det jag ville och nu är jag här i dag och är fortfarande lika KÄR! jag älskar han fruktansvärt mycket!<3



CHRISTOFFER<3


Så sorglig men endå så vacker!

Så sorglig men endå så vacker!. Spola fram till 2:00

Kommentera!!!! :D

Kommentera blogg inläggen!!! :)

Tråk dag!

När jag har tråkigt så leker jag med min Webbkamera ;D


Gripsholm slott

Var på Gripsholm slott i dag med kusin och mamma, det var väldigt intressant :) jag är intresserad av historia och det fick man där kan man säga. När vi var klara åkte vi i väg till SödertäljeCentrum och tog oss en varsin hamburgetallrik nam nam ;) när vi var mätta och belåtna fortsatte vi hemåt till min moster och hälsade på där fikade vi och snackade om allt möjligt.



Seg propp! :P

Jag är så seg lalala så seg att skriva i bloggen lalala :P jag vet jag är rubbad ;) men helt seriöst jag är seg att skriva här i bloggen vet inte vad jag ska skriva om, om det inte händer nått specijellt bara samma vanliga vardag liksom :)
Lägger upp ett video klipp bara för att detta blogg inlägg ska få nån mening att läsas:P
Tycker det är förbaskat roligt klipp XD men också rätt så sjuk....

RSS 2.0