Snö oväder!

Ja hur ska detta sluta? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8176030.ab

Nystart på Träningen!

Godmorgon, har ni sätt ut vilket regn väder det är? undra om det är så i hela sverige! tråk väder säger jag bara! men men ska i väg vid 15:00 och träna igen, har inte tränat på 7 veckor urs och tvi på mig! nej men faktist så har jag varit super förkyld! känns fortfarande lite segt i halsen men jag ska börja nu vill inte sitta ner mer på min häck och glo på tv/data :P kommer få fyrkantiga ögon! :O haha eller det har jag vel fått redan efter 7 veckor?

Farsdag!

Idag är det Fars dag! eller det var klockan är nu 20:10 ;) vad gav ni era pappor? själv gav jag en skål full me choklad!
Har varit med Vladimir idag vi såg på en film som hette Grave Dancers! gillar ni titen? ;)
sen efter filmen gick vi ut och gick, ja det var det vi gjorde den dagen vi sov rätt så länge ^^
och nu bloggar jag och lyssnar på lite bra musik! mendans jag väntar på att south park ska börja haha dom är bäst! jag älskar dom!


Lördag

Lördag kära lördag :) det är en dag som många gillar ;) eller har jag inte rätt?
Sitter och lyssnar på låten CaramellDansen haha jag är så *mogen* jag kommer aldrig att bli fullt vuxen tror jag.
Men jag tycker det är tråkigt om man inte får vara lite barnslig i bland! :)
Ska i kväll till min kusin som fyller 3 år i dag grattis! länge sen man själv fyllde 3 år undra vad jag fick på min 3 årsdag? kan fråga mina föräldrar men  jag tror inte dom kommer i håg heller det var ju inte igår precis.


HAHA Simpson!


-

Hejsan, hur har ni det idag? med mig är det bara bra! vet ni vad jag känner för? jo! jag vill resa utomlands! det börjar bli kallt här nu... jag menar åka en vecka till exp thailand? skulle vara jätte härligt, vill nån hänga på?
Just nu sitter jag och gör... ja ingenting! det är väl skojigt? haha... :) men senare ska jag till Stinsen och handla nya skor,farsdags present och ny ansikts kräm! den ansikts kräm jag använder heter
biotherm aquasource skin perfection den är till för tjejer mellan 20 - 30 år den ger mycket fukt till ansiktet.

biotherm aquasource skin perfection http://www.kicks.se/biotherm-b16/hudvard-c171/aquasource-skin-perfection-p12264#product-info-read-more

                    


Skriver aldrig typ?

Varför skriver jag näsan aldrig nu för tiden!? måste skärpa mig :)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar.  I går var jag till arbetsförmedligen *gäsp* inte det roligaste man kan göra men man måste få ett jobb, kan inte sitta och dega hela livet och för all del vill jag ha MONEY MONEY!!! :)
Ja aså jag vet inte vad jag ska skriva mer faktist vill ni veta nått om mig? skriv frågor så kan jag besvara dom i ett nytt blogg inlägg!


Bara för att jag vill vara där just nu :)


RSS 2.0