Snart är den 25 Juni här :(

Snart är det den 25 Juni och det blir 2 år sen min förbild min idol Michael Jackson dog mins den dagen som den var i går blev väldigt ledsen när han dog har alltid sätt upp till han på så många sätt det var väldigt svårt för mig att acceptera att han dött. Mins min reaktion när jag fick höra att han dött jag skaka och grät och sa nej!!! :( det är fane mig inte sant :( Tycker Michael var en av dom finaste människor som funnits i denna värd. 



http://www.youtube.com/watch?v=wQZgU8xj-jM&feature=fvwrel

Michaels Sista tal i London :(

Bakis

Idag har man varit bakis ush :(

Webcam bus ;)

Webcam bus ;)



Haha sorry alla pervon som trodde annat.

Stinsen Tjej Kväll

Mellan klockan 18:00-21:00 är det Tjej Kväll på Stinsen Centrum som jag ska till ;) vi ses där tjejer!

Mer om detta på deras hemsida http://www.stinsen.se/ 



Stjärnurmakarna

Idag åkte jag i väg med mormor, morfar och mamma till min bror som jobbar i en Stjärnurmakarna butik och hälsade på där vi tittade på klockerna och fikade sedan tittade vi på när min bror jobbade lite kul faktist. Satt bakom och tittade på tv skärmarna som går till butikens övervakningskameror ;D mohaha känn er övervakade!. När vi var klara där åkte mamma jag mormor och morfar och åt kebab :) vi åkte en snabbis till landet när vi hade ätit och tittade en snabbis så allt var okej där. Vi åkte där efter hem. Lite senare åkte mamma och jag i väg för att övningsköra det var kul men jag får panik så fort det kommer en bil haha XD jag kör som en bil tjuv ;) LOL!. Tog mig ett bad där jag väl kom hem och sedan åt jag midda ja och nu sitter jag här :) det är min dag!.

Tråk,

Regn och hagel ja det är vad man ser utanför ush och fy! undra vad man ska hitta på i dag när det är sånt här tråkigt väder hum... Blir väl och sitta vid datorn... *Gäsp* 


=)

Min Valborg började med att åka ut till landet och kratta sedan kom Daniella, vi umgicks och snackade om allt mellan himmel och jord :) <3 När det sedan vad dax att åka hem igen så åkte jag och mamma i väg till Rosersberg och övningskörde. När vi kört klart hämtade vi upp Vladimir vi åkte i väg och åt på Indisk resturang Mumsigt. När vi var mätta och belåtna körde vi i väg och hämtade upp moster och hennes man och körde i väg till ett Valborgs firande i Solna :) Där stog vi vi brasan drack och öl och värmde oss.

Haha jag hade lite paus så jag fota mig & som vanligt ska jag vara normal ^^


RSS 2.0