^^

Hellu allesammans! i Fredags jobbade jag som vanligt och åkte sedan hem till Daniella och vi snackade en massa åt mat och gosade med alla hennes djur ;). Idag åkte jag i väg med mamma och handlade lite och åkte till landet en sväng och tittade runt jätte härligt och mysigt där ute nu när solen börjar titta fram :) nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik och senare blir det nån film och kanske nått spel :)

Jag och Daniella i går :)


Joggning

Idag när jag vakna städade jag rummet och snart ska jag ut och startar i gång med joggningen igen ska bli skönt! :) senare blir det nån film duscha och fixa klart allt till i morgon :) 



Lördag

Vaknade 13:00 i morse eller eftermidda avgör du ;) :P men det är så bekvämt att sova på en tempur madrass, köpe en i veckan den kosta tusen kr men det var den värd helt otroligt skön madrass :). Åkte med mamma vid 14:30 tiden till centrum och handlade snacks till kvällen för jag ska till min moster på turkisk midda i kväll med släkten mysigt och kul :) 

Jag i Turkiet 2009 =)


Måndag

Då var det Måndag igen och jobbet som vanligt men jag överlevde Måndan denna gång med haha :).  Gick till Träningen efter jobbet det gick bra men segt eftersom jag är trött efter arbetsdagen ^^ men jag måste göra det jag älskar och det är att träna :D. Juste på tal om en annan sak nu är våren här  12+ och sol hela dagen det var länge sen man kände värme helt underbart att den är tillbaks!<3 

 

Shopping

Dagen började med frukost i sängen och tv tittande. Men senare vid klockan 13:00 gick jag till Centrum och shoppade kläder :) det tog ett par timmar vart ju kär i allt ^^ hihi... Men när jag väl blev klar åt jag och mamma ute vi åt på kinesisk restaurang gott var det men starkt :P


Dagens Shopping :D
 


*

Godmorgon :) hoppas ni har och får en trevlig Lördag!  Snart ska jag åka i väg till min mormor och hälsa på och efter det till min kusin och kolla på ett par nya möbler hon köpt :). Ska till Centrum och kolla efter en skinnjacka om jag har tid efter sen, älskar skinn jackor skit snyggt ^^. Och Mot kvällen  blir det film med Vladimir :)




:)

Hellu alla blogg läsare! hoppas ni har haft en toppen dag det har i alla fall jag haft :). Igår åkte jag med Sussie till Heron city och tittade i centrumet och lekte i spel hallen hehe ^^ åt mat på pizza hut och gick på bio vi såg filmen Nobels Testamende :) den var bra!. Det blev sent var hemma kl 00:30 upsi ;P hihi jag som skulle upp 4:00 nästa dag XD var trött som attans i dag men det var det värt som fan :D hade ass kul ^^. Men i dag har jag inte gjort nått specijllt har bara jobbat sönder mig på jobbet haha^^ och nu sitter jag och tar det lungt och tänker på allt mellan himmel och jord en av sakerna som jag tänker på och känner att jag vill skriva om är mitt X shit aså finns det nån   knäppare människa? fattar inte hur jag kunde vara kär i han haha skäms ju! han var jätte mesig :S och super tråkig! :)  :D  LOL ^^. Men aja nog snackat om störda människor :) ville ha lite kul bara och berätta sanningen :D 

Het! :)  Karl Wolf! MJAO! ;)




<3

Underbara helg <3 det är skönt att vara ledig tihi ;) i dag har jag varit i väg till Fjärilshuset i Haga Parken det är så vackert där!. Efter det tog jag mig en  promenad runt haga parken och åkte sedan hem för att äta midda och baka vanilj bullar :D ^^.  


Veckan

Som vanligt har min vecka bestått av jobbet och träningen men i Torsdags åkte jag hem till Sebastian i ett par timmar :) lite omväxling i alla fall :P. På tal om min träningen jag har tappat minus 2 kilo ;) inte mycket men det går åt rätt håll! och i dag på träningen fick jag beröm haha nu ska jag skryta lite ^^ en som jobbar där tycker att jag är otroligt duktig på maskinerna och väldigt stark  sa hon ;) :D. Och på jobbet om jag nu ska nämna nått om det så går det bra det rullar på :) finns ju många snygga poliser där ^^ <3 inte ila alls så hot med deras pistoler och kläder ^^.



RSS 2.0