Landet

I helgen åkte jag i väg till landet och var där med Mormor morfar och mamma :). Först när jag kom ditt hjälpte jag till med jobb som behövdes göra exp så eldade jag upp gamla saker som inte behövdes längre . Sedan rodde jag och mamma båt och myste på sjön :). Senare tog jag mig en promenad bort till stallet och tittade på hästar så söta :) . Och sen åt middag och träffade Daniella mot kvällen :D.
 
Landet :)
 
 

Fredag!

Äntligen är det Fredag! säger dom flesta men inte jag, jag har ju Fredag varjedag ;). Men men hoppas ni alla får en trevlig helg :). Idag på morgonen pluggade jag körkortsteori och nu sitter jag här och ska bara chilla tills jag senare ska till Stan och träffa Sussie vi ska gå på bio på Sergel och se Looper ska bli kul :D. Sen måste jag hem duscha och packa in det sista för jag åker till landet i morgon ska bli så skönt att komma bort lite. 
 
En av husen på landet :)

*

Godagens :)  eller hur man nu ska börja :P . Idag har jag pluggat körkorts teori gick rätt bra men sen blev jag så trött och gav upp haha får bli mer i morgon :). Senare ska jag möta upp mammsen i Sollentuna sen vet jag inte mer vad dagen har att ge.. hum.. jag kommer inte på så mycket att skriva om men det kommer dagar då jag skriver så fingrarna blöder men i dag är det inte en så dag;). Just nu lyssnar jag på lite musik ,kollar facebook  och lite annat allmänt :)
 
Bjuder på en gamal bild på mig. År 2000

RSS 2.0